GYIK

Tényleg mások ezek az ajándékcsomagok, mint a boltokban kaphatók?

Tényleg egészen mások! Nálunk ugyanis a csomagokat iparművészek tervezik és valósítják meg, tehát kívülről minden ajándékcsomag egy-egy kis műalkotás. De a csomagok tartalma sem hasonlítható a boltban kínáltakhoz, mert mi szándékosan igyekszünk olyan termékeket választani, amelyek nem köszönnek vissza minden ajándékboltban, vagy hipermarketben.

Mi a minimális rendelhető mennyiség?

A legkisebb rendelhető mennyiség egy-egy típusú csomagból 20 db. (Ez alól egyedi esetekben tudunk kivételt tenni, de erről előzetes egyeztetés szükséges). A minimum megrendelés  oka az, hogy a csomagokba kerülő termékeket különböző helyekről – sok esetben külföldről – szerezzük be, és ennél kisebb mennyiség esetén a járulékos költségek irreálisan megemelnék az adott ajándékcsomag árát.

Van maximális mennyiség is?

Elvileg nincsen. Kollégáink mindegy egyes csomagot külön-külön, kézzel állítanak össze és csomagolnak művészi szinten, de a több éves tapasztalat alapján a több száz darabos mennyiségek sem okoznak problémát.

Mennyi idő alatt készülhetnek el a csomagjaim?

Pontos szállítási határidőt csak a konkrét megrendelés ismeretében tudunk mondani. Ez függ egyrészt maguktól a csomagoktól: némely termék van raktáron, míg másra esetleg várni kell, másrészt – kézi munkáról lévén szó – az éppen futó megrendelések mennyiségétől. Általánosságban néhány hetes átfutással érdemes számolni, de szerencsés esetben ennél jóval hamarabb is elkészülhetnek a csomagok.

Kérhetek a csomagba más, egyedi tartalmat is?

Bizonyos keretek között igen. Azaz ha Ön pl. a saját termékét is szeretné beletenni egy általunk ajánlott csomagba, annak nincs akadálya, de túlnyomó részt hozott termékekből csomagok összeállítását nem vállaljuk. Ha egy másik csomagunkban található termék az Ön által választott csomagban épp nem szerepel, az természetesen belekerülhet.

Ki is szállítjuk a csomagokat?

Természetesen. A csomagok kiszállítását futárszolgálattal – a megrendelő költségére – tudjuk megoldani. A csomagok természetesen műhelyünkben is átvehetők.

Hogyan fizethetek?

A csomagok megrendelésekor 50%-os előlegszámlát bocsájtunk ki, melynek beérkezése után kezdjük a csomagok készítését! A fennmaradó 50%-ot az elkészült csomagok átadásakor számlázzuk. A fizetési határidő mindkét esetben 8 nap.